Magustoidud, Retseptid

Tagurpidi juustukook

February 28, 2015

4-le

400 g toorjuustu toatemperatuuril
150 g valget šokolaadi
apelsinimarmelaadi
paar šokolaadiküpsist
2 sl musti seesamiseemneid
30 g tumedat šokolaadi

Apelsini marmelaad

4 apelsini
100 g marmelaadisuhkrut
1 sidrun
50 ml Limoncellot

Eemalda apelsinilt koor ja valge koorealune osa. Seda on hõlbus teha noa abil koorides. Lõika kooritud apelsinid viiludeks ja pane koos suhkruga potti. Riivi juurde sidruni koor ja pigista mahl. Keeda vaiksel tulel umbes 15 minutit. Püreesta sauseguriga ja lisa liköör. Lase veel mõni minut keeda ja tõsta jahtuma.

Juustukoogi võib teha pokaalidesse või väikestesse purkidesse. Sulata valge šokolaad vesivannil või mikros. Sega sulašokolaad TOASOOJA toorjuustuga. Tõsta iga pokaali põhjale. Tõsta peale apelsinimarmelaad ja lase külmkapis taheneda vähemalt pool tundi või järgmise päevani.

Rösti seesamiseemneid kuival pannil umbes 5 minutit. Pane seemned, küpsised ja tume šokolaad purustajasse ja jahvata peeneks. Serveerimisel puista puru magustoidu pinnale .

orange-6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply