Blog, Magustoidud, Retseptid

Avokaadopasha

March 27, 2016

Seekord siis selline. Hästi õrnalt roheline. Pigem aimatav, kui nähtav, aga kreemisus on hästi tuntav. Eriti just siis, kui maius pool tundi enne manustamist toatemperatuuril seisab. Vaikne ja vagane, nagu kevadki, mis hiilib vargsi mööda nurgataguseid. Täna näitas teine end juba tublisti. Loodame, et muutub järjest julgemaks.

Rõõmsat kevade ootamist!

pasha-3

3 avokaadot
2 laimi
200 g valget šokolaadi

500 g  täisrasvast kohupiima
2 dl vahukoort
50 g võid
2 sl vahtrasiirupit
1/2 dl munalikööri

Peotäis kumkvaate ja pistaatsiapähkleid serveerimiseks

Poolita avokaadod ja eemalda kivi. Eralda lusika abil viljaliha koorest. Sulata šokolaad vesivannil. Purusta saumikseriga avokaadode viljaliha koos laimist pigistatud mahlaga, lisa sula-šokolaad. Sega juurde kohupiim, sulatatud või, liköör.
Vahusta koor vahtrasiirupiga kergeks vahuks ja sega ülejäänud massiga. Tõsta segu marliga vooderdatud pashavormi või sõelale. Tõsta marli otsad üksteise peale ja aseta peale kergemat sorti raskus (taldrik või tass). Lase pashal külmkapis nõrguda vähemalt neli tundi. Veel parem, kui üle öö.
Kummuta nõrgunud pasha taldrikule ja kaunista hakitud pähklite ja kumkvaatidega.

pasha-4

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply