Retseptid, Salatid

Kinoa salat avokaadoga

January 28, 2015
150 g kinoat või kuskussi
250 ml vett
 jupp kurki
5 kirsstomatit
avokaadot
peotäis granaatõunaseemneid
2 sl hakitud koriandrit
2 sl hakitud münti
Salatikaste
2 sl sidruni mahla
soola, pipart
mett
3 sl oliiviõli
Loputa kinoaseemned sõelal hoolega jooksva külma vee all. Nõruta.  Kuumuta vesi koos kinoaseemnetega keema,lisa soola ja  keeda madalal kuumusel 10-15 minutit, selle ajaga peaks vesi olema seemnetesse imendunud ja seemned ise muutunud läbipaistvamaks. Lase jahtuda.
Kui kasutada kuskussi. Aja väike kogus vett potis keema, vala sisse kuskuss ja eemalda pott tulelt. Sega kahvliga kuskuss õhuliseks. Jahuta.
Tükelda kurk väikesteks kuubikuteks. Lõika tomatid pooleks. Lisa granaatõunaseemned, tükelda avokaado. Haki maitseroheline. Sega kastme komponendid omavahel ja vala salatile. Sega kõik kergelt tõstes läbi. Kaunista mündilehega.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply