Blog, Köögiviljaroad, Retseptid, Supid

Kurgisupp

August 10, 2020

Nälg võib üllatada äkki. Õnneks on kurgiuputus ja kõik anumad on värskeid krõmpsuvaid kurke täis. Aeg suristada valmis üks vitamiinirohke lõuna. Rohelise osas on üsna vaba valik ja saab timmida maitset oma meele ja kapisisu järgi. Muidugi on otse peenrast tulnud hõrk rohekraam parim, mida saab ühe suvise supikese sisse suristada.

Kurgisupp

2-le sööjale

 • 500 g kurki
 • suur peotäis rukolat v spinatit v hernevõrseid
 • lahke käega basiilikut
 • 1/2 punast paprikat
 • väike roheline tšilli
 • 1 küüs küüslauku
 • 1 avokaado
 • 1 sidrun
 • soola
 • 2-3 sl Kreeka jogurtit
 • musta pipart veskist
 • oliiviõli

Poolita avokaado ja eemalda kivi. Pane avokaado viljaliha blendrisse, lisa hakitud kurk (jäta pisut kaunistamiseks), maitseroheline, sidrunimahl, küüslauk, sool, oliiviõli. Lisa vett. Surista ühtlaseks. Haki paprika peeneks ja sega kokku ülejäänud hakitud kurgiga. Tõsta supi peale jogurt, lisa hakitud paprika ja kurk ning maitsesta musta pipraga.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply