Blog, Köögiviljaroad, Retseptid, Supid

Rohelise herne supp

February 25, 2020

Ütle hernesupp😀 seo põll ette ja asu rõõmuga vaaritama. Pikalt pliidi taga askeldada pole selle supikese pärast vaja. Viska mängleva kergusega komponendid potti ja surista supp valmis. Peale supisöömist võib rahuliku südamega lubada endale kukli või paar.

Rohelise herne supp

  • 1 sibul
  • 1 fenkol
  • 2 kartulit
  • 1 sl võid
  • 1 sl õli
  • 750 ml aedviljapuljongit
  • 400 g (külmutatud) rohelisi herneid
  • 2 cm jupp ingverit
  • suur peotäis spinatit
  • 2-3 vart rohelist sibulat

Koori sibul ja haki peeneks. Tükelda fenkol väiksemateks kuubikuteks. Koori kartulid ja haki kuubikuteks. Kuumuta poti põhjas õli ja või. Tõsta tükeldatud sibul, fenkol ja kartul potti. Kuumuta mõned minutid segades. Vala peale puljong, lase keema tõusta. Keeda kuni köögivilji on pehme ja lisa külmutatud herned. Keeda veel mõned minutid, lisa hakitud roheline sibul, spinatilehed ja riivitud ingver. Püreesta sauseguriga kuni supp on ühtlane.
Serveeri maitserohelisega.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply