Blog

Nuikapsas ja hurmaa

January 31, 2017

Nutikas nuikapsas ja hurmav hurmaa said salatikausis kokku. Üks tagasihoidlikult kahvatu ja teine lõkkenadvalt leekiv. Ehki välimuselt erinevad, on neil palju ühist. Klapp kõrgemal kõrgemal tasemel või ehk hoopis hingesugulus. Suure kiudainete ja kõrge kaltsiumi- ning kaaliumisisalduse poolest punnis viljad mõlemad. Löövad lausa põsed õhetama oma tõhusa vitamiinidoosiga. Kalorsuse kehvade näitajate järgi jällegi saleda joone hoidajate maiuspalad. Rannahoojaks valmistujad saaksid ka selle duoga maitsvalt ja lahedalt oma lauda kattes kiirelt tulemused kätte.
Sobib kiiresti kergeks lõunaks, vahepalaks või mõne liharoa lisandiks vormistada.

1 nuikapsas
1 hurmaa
peotäis metspähkleid
2 tl sidrunimahla
2 sl oliiviõli
meelepärast maitserohelist

Koori nuikapsas ja lõika paberõhukesteks viiludeks. Viiluta hurmaa (koorida pole vaja). Lao nuikapsa ja hurmaa viilud vaheldumisi, nirista peale oliiviõli ja pigista sidrunimahla. Raputa üle hakitud pähklitega ja maitserohelisega.

nuikapsas.uus

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply