Blog, Koogid, magusad suupisted, Retseptid

Kohupiimakoogikesed

July 4, 2020

Suur suvi kutsub murule sööma. Haara korviga kaasa head ja paremat. Maasikakoogist paremat ei oska hetkel tahtagi. Need lihtsad, väikesed minikoogid valmivad kiirelt ja neid on mugav piknikule, suvilasse või suvepeole kaasa pakkida. Ei muud, kui koogid ahju ja piknikukorv käevangu.

Kohupiimakoogikesed

6- koogikest

  • 250 g kohupiima
  • 100 g hapukoort
  • 2 muna
  • 3-4 sl suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 dl jahu
  • 1 dl kookoshelbeid
  • pärlsuhkrut
  • 6 maasikat
  • võid vormide määrimiseks

 

Sega kohupiim hapukoorega, maitsesta suhkrutega. Lisa ükshaaval munad. Sega juurde jahu ja kookoshelbed. Määri väikesed tartaletivormid võiga. Jaga tainas vormidesse. Viiluta maasikad ja tõsta kohupiimasegule. Puista peale pärlsuhkur. Küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit, kuni koogikesed on kenad kuldpruunid.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply