Blog, Köögiviljaroad, Lisandid, Retseptid

Vürtsikas punane kapsas

December 23, 2023

Häbematult lihtsasti valmiv kapsahautis sobib lisandiks mitme roa juurde. Saad selle ka argiõhtul kiirelt taldrikule võluda ja varakult oodatud jõulumaitset nautida, et ikka isu korralikult täis saaks.

 • 1 punane sibul
 • 2 küünt küüslauku
 • 1 punane kapsas (500 g)
 • 1 sl võid
 • 2 sl õli
 • 1 tl kaneeli
 • 2–3 tähtaniisi
 • peotäis jõhvikaid
 • värskelt jahvatatud musta pipart
 • 1 sl õunaäädikat
 • 1–2 sl mett
 • soola

Haki sibul ja kapsas peenikesteks ribadeks. Sulata pannil õli ja või ning lisa sibul. Prae keskmisel kuumusel, kuni sibul muutub klaasjaks, lisa kapsas. Prae pidevalt segades, lisa hakitud küüslauk, tähtaniis, kaneel ja jõhvikad. Kata pann kaanega ja hauta kapsast keskmisel kuumusel, kuni see on pehme. Selleks kulub umbes 15–20 minutit. Maitsesta soola, pipra, õunaäädika ja meega.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply