Lisandid, Pearoad, Retseptid

Täidetud suvikõrvitsad

February 1, 2015

4 väikest (ümarat) suvikõrvitsat
1 punane sibul
2 küüslauguküünt
1 tl köömneid
150 g kinoad
200 g pehmet fetalaadset juustu
paar peotäit spinatit
100 g peekonit
200 g rohelisi herneid
soola
pipart

Loputa kinoa ja keeda pakendi juhiste järgi pehmeks, selleks kulub tavaliselt u 20 minutit. Lõika suvikõrvitsatel “kaaned” pealt ära ja tõsta kõrvale. Uurista sisu lusikaga välja. Haki sibul, peekon ja küüslauk, puhasta herned kaunadest. Pane peekon pannile ja lase rasval välja sulada, lisa sibul ja prae klaasjaks. Tõsta juurde spinat ja küüslauk, kuumuta kuni spinat “vildistub” . Lisa juurde kinoa ja murenda feta, puista juurde herned, tõsta pann tulelt. Aseta suvikõrvitsad ahjuvormi, määri suvikõrvitsaid seest tilga oliiviõliga ja raputa peale veidi meresoola ning pipart. Tõsta segu lusikaga suvikõrvitsate sisse ja pane “kaan” uuesti peale. Vala vormi põhja pisut vett. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

Serveeri koos järelejäänud täidisega ja värske salatiga.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply