Blog, Retseptid, Supid

Kookospiima-karulaugusupp

April 19, 2015

Juhuuu, taas on karulauguaeg!!! Küll see aprillivalgus on ikka ilus. Iga aastaga aina kaunimaks läheb, kui oskad vaadata. Eile näiteks just avastasin, et metsad on hetkel läbipaistavd. Kaetud sini-sinilille vaibaga. Või siis erksa karulaugurohelisega. Nii õrn ja nii ootusvalmis. Kastanite pungad plahvatuse ootel. Peab hoolega valvama, et seda õrnrohelise pitsi aega maha ei maga, sest sealt edasi on kõik liiga kiires kasvus, et õigem oleks istuda metsa kännu otsa valvesse. Natuke häbi on ka, et ma varem aprilli tolmukuuks pidasin, aga mis parata, eks iga silm areneb ikka omasoodu.

kookose-karulaugu-2

Mida siis süüa sel roheliseks muutumise ajal. Loomulikult midagi rohe-rohelist. Näiteks klorofüllisuppi:) Kõik umbrohujupikesed peaks nüüd usinasti oma taldrikule koguma ja nahka pistma. Aga alustan siis väge täis karulauguga. Sest sosistatakse, et karulauguga on võimalik peletada isegi kurje vaime ja eemaldada negatiivsed mõtted või tõrjuda eemale välisest keskkonnast sisse tunginud halvad energiad. Loodetavasti saavad mu mõtted nüüd helgema suuna, sest energiast, vitamiinidest ja heast maitsest laetud suppi on ülilihtne teha ja ilmselt läheb sel kevadel veel mitu korda kordamisele. Proovige ka!

kookose-karulaugu-3

200 ml kreemist kookospiima
400 ml vett
1 brokoli
soola
kimp karulauku

Pane kookoskoor ja vesi potti. Lase keema. Tükelda brokoli õisikuteks ja lisa kooresegusse. Keeda tasasel tulel pehmeks, selleks kulub kõige rohkem 10 minutit. Maitsesta soolaga. Tõsta pott tulelt ja lisa karulauk. Püreesta sauseguriga ühtlaseks.

kookose-karulaugu-2-2

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply