magusad suupisted, Retseptid, Suupisted

Tummised trühvlid

February 22, 2015

u 30 tk

200 g tatra- ja mustikajahust küpsiseid
50 g musti ploome
50 g jõhvikaid
40 ml jõhvikalikööri marjade leotamiseks
peotäis sarapuupähkleid
50 g valget šokolaadi
2 tl kakaopulbrit
50 g toasooja võid

200 g valget šokolaadi
chia seemneid

Pane jõhvikad pooleks tunniks likööri sisse ligunema. Töötle esmalt pähklid purustajas peenemaks, siis lisa puuviljad koos likööriga, toasoe või ja küpsised ning kakao. Töötle ühtlaseks. Lõpus lisa peenemaks hakitud šokolaad ja sega. Aseta mass toidukile peale ja keera kile kokku, nii, et voolid massist pika “vorsti”. Pane mass külma, paariks tunniks või hoia üle öö.
Sulata vesivannil või mikros valge šokolaad. Lõika külmkapis tahkunud massist väikesed seibid, vormi soovi korral ümaramaks ja kasta kahe teelusika abil sulašokolaadi sisse. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud taldrikule, puista peale chia seemneid ja lase külmkapis pool tundi šokolaadil hanguda.

kommid-3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply